ShinyBingo biedt de mogelijkheid om bingo te spelen in een aangename online omgeving. Nadat je bent ingelogd ga je naar de ‘lobby’. Daar vind je gedetailleerde informatie over alle beschikbare bingo-spellen die je kunt spelen. Loyale spelers worden beloond. Dat zijn spelers die regelmatig en gedurende langere tijd blijven spelen. Zij verdienen experience-points, waarmee ze steeds meer exclusieve voordelen genieten.

Gratis spelen met een startbedrag

Nieuwe spelers krijgen een startbedrag van vijf euro. Wanneer een speler voor het eerst zelf geld stort krijgt hij van ShinyBingo een bonus van 300%. Wie tien euro stort kan meteen met veertig euro spelen.

Maak een account aan en krijg 5 euro gratis speeltegoed

Kaarten

bingokaarten kopenBingokaarten koop je in het spel. Er zijn twee duidelijk aangegeven opties voor. Je kunt zelf instellen hoeveel kaarten je wilt kopen. Ook kun je kiezen welke kaarten je wel of niet wilt hebben.

ShinyBingo biedt een auto-buy mogelijkheid. Zo kun je instellen hoeveel kaarten je wilt kopen. Dit gebeurt dan automatisch voor iedere ronde. Ook is er een pre-buy mogelijkheid. Je kunt kaarten kopen voor toekomstige events en spellen. Zo kun je meespelen zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn.

Veilig spelen en betalen

Spelen gebeurt in een veilige en gereguleerde omgeving. Er zijn verschillende veilige betaalmethoden. De Paysafecard is een vrij onbekende optie, dit is een prepaid kaart welke je in winkels kunt kopen om online te verzilveren. Je kunt je tegoed ook met kleinere bedragen opwaarderen.

Bingo spelen zoals jij wilt

shinybingo bingospelDe ShinyBingo spelervaring kan geheel naar je eigen hand worden gezet. Vrijwel alle instellingen zijn naar wens in te stellen. Je kunt er voor kiezen hints weer te geven, je kaarten automatisch te sorteren en chat-verzoeken aan te nemen of af te wijzen. Ook kun ervoor kiezen je Bingokaarten te animeren, meldingen krijgen wanneer bevriende spelers online komen, en nog veel meer.

Bezoek de website

Winnen

Wanneer je een spel wint wordt je prijs automatisch bijgeschreven op je saldo of op je Bonusmeter. Je avatar wordt aan alle speldeelnemers gepresenteerd. Als je de overwinning wilt vieren kan dat in de ShinyBingo chatroom.

Bonussen en jackpotten bij ShinyBingo
Je wint niet alleen op de reguliere manier door middel van een volle kaart. Er zijn bijzondere mogelijkheden om te winnen. Je wint een speljackpot wanneer je een full-house bereikt binnen veertig ballen. Lukt je dat binnen 32 ballen dan win je de Progressive jackpot. Haalt een speler een full house dan is het spel afgelopen. Na één minuut begint de volgende ronde.

Verschillende bingo spellen
Er worden twee varianten aangeboden: 90-ballen bingo en 75-ballen bingo. De spellen zijn in vele thema’s te spelen. Ook kun je kiezen voor direct-play, voor scratchgames en voor table-games.