het logo van de bingosite jogobingoWat is Jogobingo?
Bij Jogobingo kunt u meedoen aan bingospellen wanneer u dat wilt. Het bingospel brengt de ouderwets gezellige bingo bij u thuis door het samenbrengen van meerdere online spelers. Kies de kamer die u aanspreekt en speel met een of meerdere loten mee terwijl u een praatje maakt met uw medespelers.

Hoe werkt het?

Allereerst meldt u zich aan op Jogobingo.com. U kiest een schermnaam en een paswoord en geeft uw e-mail adres. Met dit eigen account heeft u direct toegang tot het Jogobingo spel.

Echt spelen

Spelen met echt geld betekent ook winnen van echt geld. Bovendien hebt u onbeperkt toegang tot alle bingokamers en per kamer kunt u in contact komen met medespelers via de chatfunctie. De verschillende kamers bieden loten aan met een prijs variërend van €0.05, €0.10 en €0.25 tot €0.50.

Bingoregels van Jogobingo

bingokaarten van jogobingo

  • Een bingokaart bestaat uit 24 combinaties, waarbij cijfers gecombineerd worden met de letters B-I-N-G-O. In de B kolom worden willekeurig nummers tussen 1 en 15 toegewezen. Dit loopt chronologisch op tot de O, waarbij combinaties met nummers tussen 61 en 75 mogelijk zijn.
  • Elk nieuw bingospel begint met een verkoopronde van bingokaarten. Wanneer het spel eenmaal is begonnen, kunnen nieuwe spelers pas weer in een volgende ronde meespelen.
  • Afhangend van de speelkamer die u kiest, kunt u met tot wel 10 kaarten per ronde meespelen.
  • Hoe hoger de prijs per lot, hoe meer beperkingen er worden gesteld aan het maximum aantal spelers en kaarten per bingospel. Op deze manier heeft u met een hogere inzet meer kans op winst.
  • U wint wanneer u een volle rij (B-I-N-G-O) of een bepaald patroon vol heeft. Daarnaast maakt u regelmatig kans op een bonusbedrag. Kijk daarvoor tijdens het spelen rechtsboven in het spelscherm.

Opwaarderen van speeltegoed

Een betalingstegoed aanvragen doet u door te klikken op “Play for real”. Je hebt verschillende opties om je speeltegoed op te waarderen. Het tegoed verschijnt na betaling direct op uw scherm.

Gratis spelen bij Jogobingo

Jogobingo laat u graag kennis maken met het spelen van online Bingo. Op gezette tijden worden daarom bingokamers geopend waar u gratis mee kunt spelen. Zonder het inzetten van creditpunten kunt u toch gewoon geldprijzen winnen en chatten met medespelers.

Uitbetaling van uw winst

winsten bij jogobingo laten uitbetalenUw winstbedrag vindt u onderaan uw spelscherm terug en kan worden uitgekeerd vanaf €50,00. Dit geldt zowel voor het spelen met geld als voor het gratis spelen. Let op: het gaat hierbij om het winstbedrag exclusief het door u opgewaardeerde betalingstegoed. Wanneer u wenst uitbetaald te worden, klikt u op “cashier” en vervolgens op “cashout”. Hier vult u uw naam, e-mail adres en (IBAN) rekeningnummer in. Vervolgens wordt het bedrag zo snel mogelijk op uw bankrekening gestort.