Wil je het online kienen eens uitproberen? Je kunt met gratis bingo bonus, welke je direct bij aanmelding op je account gezet krijgt, het spel direct naar aanmelding uitproberen. Zo hoef je dus niet eerst een storting te verrichten voor je het spel gratis kan hebben uitgeprobeerd. Bij ShinyBingo krijg je trouwens 5 euro speeltegoed gratis bij aanmelding, dit is een van de hoogste bonussen die er word aangeboden bij aanmelding. Je kunt dus gelijk genieten van de gastvrijheid van deze aanbieder.

Meld je aan bij ShinyBingo voor de 5 euro gratis speeltegoed

Verschillende kamers

Je hebt verschillende kamers bij deze website. Zo kan je ook in 5 cent per bingokaart kamers spelen. Met een gratis bingo bonus van 5 euro kan je hier dus 100 kaarten van kopen. Je hebt dus genoeg tijd om te kijken of het hier gezellig genoeg is. Dat zal wel, want inmiddels spelen er al veel mensen bij deze aanbieder. Ook door de gratis bingo bonus die er op je ligt te wachten kan het spelen snel beginnen en hoef je dus ook geen geld te storten voor je de eerste bingokaarten kunt kopen.

Storting bonus

Je krijgt ook gratis bingo tegoed wanneer je de eerste storting gaat doen bij deze aanbieder. Deze kent een grootte van 300 procent tot een maximum van 150 euro. Dit betekent dat je met een storting van 10 euro met 40 euro kan beginnen te spelen. Het maximum van 150 euro bingo bonus kan behaald worden met een storting van 50 euro, dan begin je het spelen voor geld dus met een tegoed van 200 euro. Dit wordt echter vrijwel nooit gedaan. Ook aangezien er een aantal bonus dagen per maand worden georganiseerd. Hierbij krijg je ook een bonus van 100 of 50 procent. Het is dus een aanrader om met een klein bedrag te gaan beginnen voor je een grote storting gaat doen.