Bingolot is een aanbieder waar je terecht kunt voor een online potje Bingo. Je kunt dit zowel gratis als tegen betaling doen. Wanneer je tegen betaling speelt, maak je kans op leuke geldprijzen. Wat is Bingolot precies, hoe stort je geld en hoe word je uitbetaald?

Wat is Bingolot?

Bingolot is een website waar je Bingo kunt spelen. Dit kan zowel betaald als gratis en het biedt een prima manier van vermaak aan. Het is mogelijk om op Bingolot prijzen te winnen. Wanneer je geld op je account stort, kun je meedoen aan betaalde spelletjes, waarbij de jackpot behoorlijk hoog kan oplopen. Je kunt al meespelen in kamers waar een spelletje Bingo slechts 50 cent kost voor drie speelkaarten. Er zijn verschillende kamers waar je terecht kunt en je kunt ook echt spelen tegen andere mensen. Je strijdt dus niet tegen de computer!

Gratis Bingo spelen

Op Bingolot hoef je helemaal niet te betalen voor een spelletje Bingo. Er is een speciale kamer waar je gratis kunt meespelen. Je kunt dit onbeperkt doen en wordt dus niet verplicht om na een bepaald aantal spellen toch te betalen. Het is zelfs mogelijk om een geldprijsje te winnen met de gratis spellen. De prijzen die je kunt winnen met gratis Bingo zijn echter wel een stuk lager dan de prijzen voor het betaald Bingo.

Met geld spelen

Op Bingolot kun je er ook voor kiezen om betaald te spelen. Dit is vaak veel spannender en dat maakt het spel natuurlijk nog leuker. Je wilt immers nog liever winnen en er is echt een strijd met je tegenspelers. Het leuke is dat je kans kunt maken op flinke geldprijzen. Wanneer je het spel wint, maak je kans op de jackpot.

Hoe kun je betalen bij Bingolot?

Bingolot kent verschillende manieren om geld op je account te laten storten. Dit zijn heel veilige betaalprogramma’s en het geld staat direct op je account. Je kunt ook met kleinere bedragen opwaarderen. Het is natuurlijk goed mogelijk dat je liever niet meteen heel veel geld stort. Een bingokaart kost maar 5 eurocent, dus je kunt dan een groot aantal ronden meespelen. Een prima manier dus om het spel eens uit te testen, zonder dat het direct veel geld kost.

Uitbetaling aanvragen

Een prijs gewonnen op Bingolot? Dan kun je een het geld op je rekening laten storten. Het geld wordt dan snel verwerkt en staat meestal binnen een paar weken al op je rekening.

Helpdesk

Het kan altijd voorkomen dat je ergens tegenaan loopt wanneer je een spelletje Bingo speelt. Misschien zijn er problemen met het systeem of lukt het je niet om te betalen. In dat geval kun je contact opnemen met de helpdesk. De medewerkers van Bingolot reageren snel op je vragen en problemen en helpen mee om een oplossing te vinden.